Wij zijn agri-notaris.

Agri-notaris – Dat betekent dat we schouder aan schouder staan bij vraagstukken in en uit het agrarisch domein. Zomer notariaat kenmerkt zich door goed te luisteren en kansen te zien. We denken graag mee, ook als het even tegen lijkt te zitten. Daarnaast zijn we altijd up to date door voortdurende scholing. Professionals die weten wat er speelt. Vandaag. Morgen. En in een mooie agrarische toekomst.

Onze AGRI notaris: Janien Zomer

Studeerde notarieel recht, strafrecht en privaatrecht in Groningen en rondde in 1998 de notariële beroepsopleiding af. Janien is een allround jurist en volgde beroepsopleidingen tot mediator, estateplanner en agrarisch specialist. Ze heeft haar laarzen standaard in de auto staan voor als ze het boeren erf op moet om de situatie te bekijken. Tevens schrijft ze voor de website agri-notaris.nl. Hieronder kunt u haar bijdragen vinden.

Meer informatie over agrinotaris.nl kunt u vinden op de website  

Wij zijn Agri-Notaris: Janien is lid van de Vereniging voor Agrarisch Specialisten in het Notariaat (VASN). Zij heeft een specialistische opleiding gevolgd en is verplicht om zich jaarlijks bij te scholen. Zodoende is de deskundigheid en actuele kennis van Zomer Notariaat op agrarisch en juridisch gebied gewaarborgd. Dit is belangrijk, want de agrarische bedrijfsvoering wordt steeds complexer, mede onder druk van de toenemende Europese- en Haagse wet- en regelgeving