Ons team

Wij nemen ons vak serieus en hebben veel plezier in ons werk. Wij werken graag met u samen om tot de beste oplossing te komen.

Ons kantoor is eigentijds. Ons team staat voor u klaar. Op een laagdrempelige wijze gaan wij met u samen het proces in. Dat betekent dat wij altijd bereikbaar zijn, vragen beantwoorden en proactief advies geven.

Stagiaires en afstudeerders.

Wij vinden het belangrijk onze kennis over te dragen aan jonge mensen die het vak willen leren. Daarom biedt ons kantoor aan studenten van de universiteit of het HBO de mogelijkheid stage te lopen of een afstudeerproject te doen. Gedurende de stage maakt een stagiaire deel uit van het team en loopt hij of zij regelmatig mee met de notaris. Wij vragen altijd eerst uw toestemming voor de aanwezigheid van een stagiaire bij uw afspraak.

janien zomer zomernotariaat.nl

Janien Zomer

Notaris

Janien Zomer studeerde notarieel recht, strafrecht en privaatrecht in Groningen en rondde in 1998 de notariële beroepsopleiding af. Ze werkte van 1994 tot 2011 als kandidaat-notaris op diverse Twentse notariskantoren en is per 1 december 2011 benoemd tot notaris te Hengelo. Janien is een allround jurist en volgde beroepsopleidingen tot mediator, estateplanner en agrarisch specialist.
Ze is lid van de Vereniging van Agrarisch Specialisten in het Notariaat.

Barbara Wünsch

kandidaat-notaris

Barbara Wünsch studeerde notarieel recht, Nederlands recht en internationaal recht in Amsterdam. Vanaf 1991 werkte ze als kandidaat-notaris in Losser. In 2000 werd ze eerst in Losser en daarna in Enschede tot notaris benoemd. Barbara heeft vele interesses en dat leidde ertoe dat zij in 2011 haar carrière buiten het notariaat voortzette. Vanaf mei 2023 werkt zij weer in het notariaat en ze wordt blij van de gesprekken met mensen op belangrijke momenten in hun leven. Het samen vinden van een werkbare oplossing voor onoplosbaar lijkende problemen is wat haar drijft.

Barbara is een allround jurist en volgde de beroepsopleidingen tot vastgoedspecialist, estate planner, mediator, commissaris en vertrouwenspersoon.

Ellen Heutinck

Notarieel medewerker

Na flink wat ervaring te hebben opgedaan op verschillende notariskantoren heeft Ellen een aantal jaren buiten het notariaat gewerkt. Het notariaat bleef toch trekken en vandaar dat zij de overstap terug naar het notariaat heeft gemaakt.

Ellen is uw eerste aanspreekpunt voor alles wat gaat over de aan-of verkoop van een huis of bedrijfspand, een hypotheek en alle andere zaken die met vastgoed te maken hebben.

Diane Reerink

Receptioniste/administratief medewerker

Diane krijgt u aan de lijn als u naar ons kantoor belt en zij ontvangt u als u bij ons binnen komt. Daarnaast zorgt zij er voor dat alle algemene zaken vlekkeloos verlopen en ondersteunt zij de andere medewerkers bij hun taken.

Mylène van Aart

Notarieel medewerker

Mylène van Aart heeft HBO-Rechten gestudeerd. Ze studeerde af met een mooie scriptie over het afwikkelen van erfenissen. Al tijdens haar studie deed zij ervaring op in het notariaat en werkt sinds haar afstuderen fulltime als notarieel medewerker. Mylène is uw aanspreekpunt voor alles rondom het personen- en familierecht, nalatenschappen en alle zaken die daarbij komen kijken. Daarnaast beschikt zij ook over kennis met betrekking tot het vastgoed.