Ons team

Wij nemen ons vak serieus en hebben veel plezier in ons werk. Wij werken graag met u samen om tot de beste oplossing te komen.

Ons kantoor is eigentijds. Ons team staat voor u klaar. Op een laagdrempelige wijze gaan wij met u samen het proces in. Dat betekent dat wij altijd bereikbaar zijn, vragen beantwoorden en proactief advies geven.

Stagiaires en afstudeerders.

Wij vinden het belangrijk onze kennis over te dragen aan jonge mensen die het vak willen leren. Daarom biedt ons kantoor aan studenten van de universiteit of het HBO de mogelijkheid stage te lopen of een afstudeerproject te doen. Gedurende de stage maakt een stagiaire deel uit van het team en loopt hij of zij regelmatig mee met de notaris. Wij vragen altijd eerst uw toestemming voor de aanwezigheid van een stagiaire bij uw afspraak.

janien zomer zomernotariaat.nl

Janien Zomer

Notaris

Janien Zomer studeerde notarieel recht, strafrecht en privaatrecht in Groningen en rondde in 1998 de notariële beroepsopleiding af. Ze werkte van 1994 tot 2011 als kandidaat-notaris op diverse Twentse notariskantoren en is per 1 december 2011 benoemd tot notaris te Hengelo. Janien is een allround jurist en volgde beroepsopleidingen tot mediator, estateplanner en agrarisch specialist.
Ze is lid van de Vereniging van Agrarisch Specialisten in het Notariaat.

Carina Hudepohl

Kandidaat-notaris

Carina Hudepohl studeerde notarieel recht in Nijmegen, volgde de notariële beroepsopleiding en is sinds 1996 een vaste waarde op ons kantoor. Zij heeft ervaring met alle voorkomende notariële zaken en vervangt de notaris bij haar afwezigheid. Met name het familie- en erfrecht behoort tot het specialisme van Carina. Zij treedt vaak op als executeur in nalatenschappen en heeft daar ook een speciale opleiding voor gedaan.
Ze is lid van de Nederlandse Organisatie voor Executeurs (NOVEX).

Kim van Wijk

Notarieel medewerkster

Kim is afgestudeerd als HBO-jurist aan Saxion Hogeschool te Enschede. Zij heeft eerst haar stage en daarna haar afstudeeropdracht op ons kantoor afgerond. Zij versterkt ons team als notarieel medewerkster sinds september 2016. Kim behandelt allerhande zaken in de familiepraktijk. Haar afstudeerscriptie schreef ze over de gevolgen die Nederlanders ondervinden op het gebied van het erven en nalaten na een verhuizing naar Duitsland.