Zomer Notariaat is op zoek naar een Waarnemingsbevoegde kandidaat-notaris (m/v)

Zomer Notariaat is op zoek naar een Waarnemingsbevoegde kandidaat-notaris (m/v)

Wij zoeken:

Wegens het vertrek van de zittende kandidaat-notaris, zijn we op zoek naar een kandidaat-notaris met waarnemingsbevoegdheid.

Dit ga je doen:

We hebben een grote familiepraktijk, waarin we vooral veel maatwerk leveren. Op de andere rechtsgebieden hebben we een algemene praktijk.
We zoeken een kandidaat-notaris die interesse heeft in familiezaken, maar ook breder inzetbaar is. Daarnaast neem je waar voor de notaris bij haar afwezigheid.
Er zijn veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen, zowel op inhoudelijk als op commercieel vlak. Heb je ambities om notaris te worden, dan is daarvoor op termijn ook ruimte.

Het kantoor:

Zomer Notariaat is gevestigd in het centrum van Hengelo (O) en bestaat uit een notaris, een kandidaat–notaris, 3 notarieel medewerkers en een oproepkracht. We zijn aan het groeien, daarom willen we ons team op verschillende vlakken uitbreiden. Je komt terecht in een open omgeving met betrokken collega’s en genoeg mogelijkheden om je te ontwikkelen. Samen zorgen we voor een optimale dienstverlening aan onze cliënten, waarbij de menselijke maat voorop staat.

Wij vragen:

  • een afgeronde studie Notarieel Recht en een afgeronde beroepsopleiding;
  • goede communicatieve vaardigheden;
  • iemand die zijn of haar steentje wil bijdragen aan een groeiende onderneming en in wil spelen op de ontwikkelingen en kansen die zich voordoen.

Zomer Notariaat biedt:

  • aantal uren en werktijden in overleg;
  • marktconform salaris;
  • veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen;
  • werken in een professioneel team met een goede werksfeer waarbij ook jouw inbreng telt: we drinken graag samen een borreltje op vrijdagmiddag en vinden gezelligheid ook heel belangrijk.
  • Het kantoor is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer.

Ben je geïnteresseerd?

Voor vragen kun je contact opnemen met Janien Zomer op 074-2910705.
Je sollicitatiebrief met CV ontvang ik graag op zomer@zomernotariaat.nl